Höpinää

Ensimmäinen.

rhubarb-101-01

Olen joskus vuosia sitten pitänyt ruokablogia, mutta sen päivittäminen hiipui pikkuhiljaa mielenkiinnon ja ajan puutteeseen. Nyt on taas vuosia ehtinyt vierimään, ajat ja elämäntilanteet muuttumaan ja jo jonkin aikaa mielessä on kytenyt ajatus uudesta blogista ja kun kannustusta bloggaamisen jatkamiselle tuli läheisiltäkin, niin tässä sitä nyt ollaan.

En halunnut jatkaa vanhaa blogiani, vaan luoda ihan kokonaan uuden ilmeen nimeä myöten. Ja se nimi… sen keksiminen olikin kaikkea muuta kuin helppo juttu. Pyörittelin päässäni kaikenlaisia yhdistelmiä eikä mikään tuntunut omalta. Sitten siskoni heitti ilmoille Raparperitaivaan ja tiesin heti, että se oli siinä.

Siispä tervetuloa raparperitaivaan alle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s