Kasvisruokia

Spaghetti cacio e pepe

Screenshot 2016-07-05 at 13.44.54

Eli spaghettia, pecorinoa ja pippuria. Olen yksinkertaisten pastojen ystävä. Tykkään siitä, että pasta on pääosassa ja sen lisänä on vain muutama raaka-aine antamassa makua. Tämä Basta! -kirjasta napattu ohje on juuri sellainen, pasta minun makuuni. Tälle kirjalle tyypillisesti ohjeissa ei ole lainkaan määriä, joten kokeilun ja maalaisjärjen avulla on suunnistettava. Onnea matkaan!

Tarvitset:
Spaghettia
Suolaa
Pecrino Romanoa
Mustapippuria
Pastan keitinvettä

Tee näin:

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Ennen kuin kaadat veden pois pastasta, ota kauhalla hieman keitinvettä ja laita tarjoiluastian pohjalle. Raasta siihen pecorino romanoa ja sekoita ne aluksi keskenään, sitten pastan kanssa. Raasta lopuksi päälle lisää pecorinoa ja jauha päälle mustapippuria, molempia saa olla paljon. Suolaa eikä öljyä tarvita, koska suola tulee pecorinosta ja kosteus pastan keitinvedestä.

Lasi viiniä kylkeen ja se on siinä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s