Aamupaloja · Makeaa

Aamupalapiirakkaa!

Miehelläni on tapana bongailla Hesarista kiinnostavia ruokaohjeita, joita hän sitten linkkailee minulle siinä toivossa, että kokeilisin niitä joskus. Tällä viikolla Hesarin ruokaosiossa oli vinkkejä siihen, miten perinteinen marjapiirakka taipuu moneksi pienin muutoksin ja kokeiluunhan se meni. Ohjeessa ei ollut mittoja, mutta se oli yksinkertainen ja maalaisjärjellä pääsee pitkälle. Tässä ohje lyhykäisyydessään: 

Sopivan marjapiiraan pohja tehdään granolasta. Sekoita granolan joukkoon hieman maapähkinävoita ja kookosöljyä ja painele seos leivinpaperin päälle vuokaan. Nosta jääkaappiin yöksi kovettumaan. Päällystä aamulla pohja paksulla jogurtilla ja tuoreilla marjoilla.

Me tykättiin tästä ja koko ”piirakka” katosi aamupalapöydästä parempiin suihin. Jatkoon siis! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s