Höpinää · Suolaista

Karjalasta kajahtaa!

Olen aina kokenut, että osaan leipoa ihan mitä vaan ja jos ei ensimmäisellä kerralla onnistu, niin sitten tehdään uudelleen. Tämä ajatus minulla oli, kunnes eteen tuli se päivä, kun kokeilin tehdä riisipiirakoita ensimmäisen kerran. En voi ymmärtää, miten näiden tekeminen voi olla niin vaikeaa. On ohueksi kaulittava taikina ja riisipuuro, joka laitetaan sen sisään. How hard can it be? Aloitan homman aina itsevarmuutta puhkuen ja päädyn lopulta ähisemään rypytysten kanssa, kun en saa niitä mieleisikseni. Tämä on toistunut monen monta kertaa. 

Noh, nyt oli edellisestä kerrasta taas kulunut riittävästi aikaa ja oli uuden yrityksen vuoro. Tällä kertaa valmistauduin hommaan selaamalla netistä erilaisia reseptejä, lukemalla vinkkejä ja katsomalla videoita. Pohjatyö taisi kannattaa, koska vaikka ähinää ja puhinaa kuului taas työskentelyn lomassa, niin näistä tuli parhaita ikinä! Jee. Koin niin suurta onnistumisen intoa, että oksat pois. 😀 Lopullinen resepti, johon päädyin, oli Maku-lehden Mummon parhaat karjalanpiirakat. Riisipuuron tein uunissa ja se toimi piirakan täytteenä oivallisesti. 

Piirakoiden kylkeen tein munavoita ja paras kiitos tuli jälleen kerran mieheltäni, joka kehui näiden olleen niin hyviä, että meinasi pyörtyä. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s